Tuesday, December 22, 2009

secret


i LOLed hard when i read this on Postsecret.

The Infamous Theory

I have this theory :

The year you become famous, is the year you stop growing as a person.

Like, take Michael Jackson for example. He became famous at 5 or something, which is why he is permanently 5.
He wants to play children's games, hangout with kids, build a bloody funfair in his backyard and eat sweeties.

Robbie Williams, on the other hand, was 16. That is why he is always shagging girls and behaving like a teenager.

Fashion Babylon
Imogen Edwards-Jones

Sunday, December 13, 2009

adik saya yang sengal

Kebelakangan ini, saya selalu menjadi babysitter tak bergaji untuk adik lelaki saya, Hakim.
Parents saya pergi menunaikan haji dan sampai sekarang masih tak balik balik lagi.
T_T (rinduu.)

anyway,
disebabkan dia baru bersunat pada hari minggu lepas,
Hakim (yang baru berumur 9 tahun) secara automatic mengassume bahawa dia telah besar dan sudah layak ikut saya pergi lepak di kedai arab di Jalan Damai untuk bershisha.
(sengal!)

baru beberapa jam yang lalu,
saya ke rumah Zul untuk mengisi perut yang berbunyi kelaparan.
(sedih betul, parents pergi haji dan tak tinggal kan duit yang cukup, kesian saya terpaksa menagih simpati makan kat rumah orang)

sambil makan makan di dapur dengan Zul, ibu dan kakak nya (oh, dan Hakim yang makan biskut cicah milo sambil main PSP) kami bersembang sembang tentang benda2 insignificant yang tak perlu dicerita kan di sini.

Pada ketika itu ibu Zul baru sahaja membasuh kain baju sambil memakai pakaian rumah. Dia sungguh rajin melayan adik saya yang sengal seperti ubi kayu.

Kami kemudiannya membuat keputusan utk meronggeng di KLCC, jadi Auntie pun masuk lah ke dalam bilik untuk menukar pakaian cantik cantik.

Setelah bercantik cantik ala ala mak datin, Auntie ke dapur semula bersembang sembang dengan kami. Orang pertama yang Auntie tegur adalah Hakim.

Auntie : Hakim kenyang tak makan ni? Nak lasagne tak?
Hakim : Tak nak la. Hakim tak nak makan. Ni siapa ni? (dengan muka blur yang sungguh genuine)

Kami satu meja tergelak besar.
Belum sempat saya sekeh kepala Hakim kerana membuat statement yang memalukan, conversation telah pun bermula semula.

Auntie : Ni auntie laa. Mama Abang Zul. Kan dah jumpa tadi?
Hakim : Oh. Yang tadi tu bibik eh?

Saya terkedu.
Semua orang gelak sampai keluar air mata.
Saya over sikit, gelak sampai terbaring di lantai.

Dan Hakim (yang sekali lagi bermuka genuinely blur tak faham kenapa semua orang gelak besar) dengan tenang nya marah saya,

"Kakak ni no manners la. gelak sampai baring kat lantai! Apa yang kelakar sangat!"

Oh. sungguh tak sesuai.
(balik rumah nanti, siap lah kau Hakim. Kakak kunci dalam dungeon bawah rumah sampai Mama dengan Papa balik haji!)

Tuesday, December 1, 2009

New Moon and all about the Vampire Craze

Of course it's easy to drool all over sparkly vampires (whose skin, my friend thinks, will only look good on a handbag!).

Imagine if Meyer left Bram Stoker's version of vampire as it is. And if they look like these:

The Salt Vampire in Star Trek

Spike in Buffy the Vampire Slayer

This one looks more like a witch to me, but oh heck!
(credits to Leeber)

I bet none of you would go ga-ga. No one would go to movie premieres wearing 'Bite Me, Edward' tops and go to Halloween parties as the Cullens looking like you just came out from a glitter bath.

And in that case, i think Twilight wouldnt have been made into movies pun in the first place. But then Meyer has already done the damage by making them Adonises and Greek gods and goddesses.

Ok. That's not the point of my story here.

I've read all 4 books in the Twilight saga. And ive seen the movies repeatedly to ogle at the fairytale of a love story (because in reality, not only are there NO vampires and werewolves, but also, you rarely get to see high school kids finding love in its purest form.)

Oh yes, the dialogues recited sometimes make me swoon and daydream. And hey, im just a girl, excuse me for liking romance (and yes, Twilight is categorized as romance. bukan adventure, bukan thriller. jangan tipu).

And i do think that some of the werewolves were hotttiiiees. and that Jacob (ntah apa nama actor dia, tak ingat) has 8 packs to kill for (I counted!). And that Robert Pattinson, when he's not looking too pale is quiet good looking.

But that's that. i still think people should not get carried away with their obsession.

A girlfriend, Vicky, told me that a few nights back, she went out to a club with a bunch of friends. There was this girl who was sitting near her (whom, was a stranger).

This stranger got tipsy after awhile and bored the whole table telling everyone how obsessed she is with Twilight. With no warning, she suddenly inched closer to Vicky, and BIT HER ON THE NECK!

Tipsy Girl then claimed that she has some sort of K5 bullshit substance in her blood that enables her to suck blood.

Vicky stood up and punched Tipsy Girl who then fell to the floor, showing no signs of superhuman strength.

Wicked!


its true, is it not?

Thousands of years ago, weren't we capable of building enormous structures like the pyramids?

Weren't we capable of worshipping gods, weaving, making fire, finding lovers and wives, sending written messages?

Of course we were.

But although we've succeeded in replacing slaves with wage slaves, all the advances we've made have been in the field of science.

Human beings are still asking the same questions as their ancestors. In short, they havent evolved at all.

Paulo Coelho
The Witch of Portobello