Wednesday, March 24, 2010

hey hey anak siapa ni haaa


kenapa anda ni kacak sangat?
saya rindu angau angau tengok cheekbone berharga 60 juta dollar anda.

haihh.


saya berminat nak mendaftar jadi stalker anda la, boleh?
layak tak agak agak?


cik abang casanova, number saya 012-xxx xxxx tolong call saya laju laju.
saya tunggu okay saya tunggu!


[oh oh, utk avoid confusion, ive been dating this guy for the past 5 years. saya tak sefreaky tu lagi nak jadi stalker bertauliah! hehe]

on a totally unrelated (okay takde lah unrelated sangat) note, i just had a bawling session dengan roommate after watching The Notebook yet again.

and i think this is uber sweet macam ish, Ami jom la tengok movie ni sama sama again next time i balik and read the lines with me lepas tu bajet bajet konon konon kita sweet macam Ryan Gosling dengan Rachel McAdams.
hehh

Noah :You're bored! you're bored and you know it or you wouldnt be here if there wasnt something missing!
Allie : Arrogant son of a bitch!
Noah : Will you just stay with me?
Allie : Stay with you? what for? look at us! we're already fighting!
Noah : That's what we do! We fight! You tell me when i'm being an arrogant son of a bitch and i tell you when you're being a pain in the ass, which you are, 99% of the time. I'm not afraid to hurt your feelings. They have like a two second rebound rate, then you're back doing the next pain-in-the-ass thing.
Allie : So what?
Noah : So it's not gonna be easy. It's gonna be really hard, and we're gonna have to work at this every day. But I wanna do that because I want you. I want all of you, forever, you and me, every day.

9 comments:

s h a g o o said...

awwwwwwwwwwwwwww~

nisa ~ shasha said...

ok mmg sweet! hahaa.. ami pny cheekbone worth 60million ke?
apsl dr kecik i xrealize? hahaha

Merissa K. said...

tang mana yang aww sha. tak nasi kandaq ka, tang notebook ka. ahaha.

shasha kecik : sebab u dah tgk dari kecik la u tak perasan! hahaha

nisa ~ shasha said...

hahaha.. eh patot i tgk dr kecik la i tau evry inch kat his face yg berharga, sbb sure2 i da jual awal2 :p

Jo Qusary said...

the first 9 paragraphs are scary...

Merissa K. said...

oh oh oh.
itu bf i of 5 years. hahaha. i terlupa the fact that kalau org tak kenal betul betul they will think that i stranger stalker betul betul.

huhu.

s h a g o o said...

part nasi kandaq buat paa. haha.

part notebook laa. huhu =)

Merissa K. said...

alaaa ingat kan u aww kat cinta i terhadap nasi kandar.

notebook tu fiction, buat apa.

hey hey mengapa tak blk rumah lagi ni haa? buat apa kat office tu lama lama? pergi blk jkr 3412!

s h a g o o said...

haha. cinta aww u kat nasi kandaq tiap tiap masa ada depan mata.

fiction itu fantasi. berilusi dan berhalusinasi kan hobi saya. haha.


owh. maaf. kakak busy. ada misi menyelamatkan negara. up up and fly~