Wednesday, April 28, 2010

chants to self

if someone is really really worth it,
regardless of what they say, and what they do,
and what they get up to that doesnt involve you,
hold on.

hold on, and make sure none of your feelings fade away.
once it goes missing, susah nak cari balik.

ingat k sha?
tahan.
tahan.
sabar ok?

(hey saya ada rasa macam nak deactivate facebook sekejap lah! ada facebook pun bikin panas je. i need ketenangan jiwa. sekejap pun jadi lah)


12 comments:

Igniz said...

alaaaaa...mesti kene deactivate ke FB u.... alaaa... alaaa... :(

hehe. kidding. hm, take ur time, refresh ur mind, and come back to us bright-eyed and bushy-tailed, okay? :D

Merissa K. said...

oh yess.
dah deactivate dah pun.

huhu.

but hey! that probably means that im gonna be spending more time here! :D

lets hope so. :)

thanks anyway.

cHeRyNa PiReS said...

sometimes fb can be a hassle...

at least for me la...
bila org cakap,
"kesian dia sorang je tak kawen lagi."


dangg....

Merissa K. said...

ohmai ohmai.

thats a whole new level of stress. hahahah.

sha, be patient. nanti u dah kahwin dengan kerabat sultan brunei (that has always been my angan angan masa kecik) nanti u tulis kat FB status : OK I DAH KAHWIN DAH SEKARANG! PUAS HATI KORANG????

heheheh

nisa ~ shasha said...

hesh apsl hati panassss??
mau tau!

s h a g o o said...

apakah?
nways.
jadik follow me to penang?
*since i cant post this to your wall dah skang kan? haha!*

Merissa K. said...

Shasha Kecik :
apasal hati panas? hahahahah! cuba u jadi detective, tgk blh tak discover. :P
takda apa la sha, i dah rimas sikit je dengan facebook.

Shasha Besar :
jadi aaaaaaaaa. dah berangan sha kuey teow dah niiiii. hehehe. nombor telefon saya, anda masih ada kaan? :D

s h a g o o said...

eleh. sha kuey teow je ke? nasi kandaq takmau? huhu.

yela, ada laa ur number. tapi saje suke nk post kat wall fb. (post comment kat blog pun bole!)

baik. nanty saya msg awak pasal penang kay.

Merissa K. said...

ahahahaha.

sha kuey teow, teringin borderline kempunan. nasi kandaq, dah sampai penang baru kita buka cerita. ;)

i tau u suka sambil nak post, sambil tgk gambar muka i kan? tee hee hee.

eh eh eh. jadi pergi, maknanya, besok pagi pagi la kan? maknanya, saya tak boleh nak buat perangai tidur pukul 6 pagi dan bangun pukul 7 malam kan kan kan? XD

s h a g o o said...

ho ho ho ho ho!

teringin borderline kempunan, serius i tak faham.
nak buka cerita nasi kandaq, boleh buat buat faham.

tak, i tak tengok gambar u. i tengok gambar i je. haha! =P

dan, ye ye ye ye ye ye. perangai itu hukumannya bye bye. haha.

Merissa K. said...

teringin borderline kempunan adalah literal meaning. i serious teringin terbayang bayang dan terliur mulut bila ingat char kuey teow.

cerita nasi kandaq, saja compose ayat kasi bunyi sedap. takde apa pun sebenarnya. hahaha.

lahai lahaaaai. tapi profile pic u, bukan gambar u! (itu last tengok la sebelum deactivate fb. tak tau pulak if u dah tukar blk. hehe)

oh no no no no no. jgn tinggal. tidak suka dihukum tinggal! hahaha. ok ok malam ini tidur pukul 8 malam! heheh

s h a g o o said...

shit. u cakap camtu i pun terliuq gak nie. cmane?

cerita nasi kandaq takde apa pun? ha ha ha ha ha. yelaaaa tu!

haa. masih gambar drew barrymore. that's the whole point. i kan yang obsesi drew tu.

bagus! 8 MALAM ini tau. bukan 8 PAGI esok. haha! =P