Tuesday, May 11, 2010

this post has no relevence whatsoever. lebih baik tak payah buang masa baca.

ok i dah lama rasa pelik tapi baru sekarang rasa nak tanya.
bagitau i sekarang siapa yang tiap tiap minggu google nama i nak dekat 20 kali seminggu.
siapa siapa siaaaaapaaaa?


this week im in the mood to be random.
siapa rajin nak layankan?
:)

who here thinks that scarlett johansson's hair dalam IronMan 2 macam sedap dikunyah??
boleh tak i nak rambut mcm tu jugaaaak?
serious bila rambut dah panjang i nak curl it and dye it the exact red-brown shade.
(padahal kulit macam la sama putih dengan scarlett nak pull off rambut merah. pfft)

 ms. johansson, boleh tak tak payah hot sangat? hish.

and tolong lah, i rindu gila binatang sekor ni.



i mean, HOW CAN YOU NOT LOVE THESEEEEEE?
they are soooo pretttttyyyy.
shit. i need to go herping again this sem break and catch some of these beauties.
lepas tu mesti parents bising gila 'laaa tak habis lagi phase ular awak ni???'
ok dah boleh dengar dah dialogue diorang marah marah and threaten tak nak tolong feed kan mice dekat ular sebab i penakut tikus, serious geli tak boleh nak pegang.
ughhh.
im getting goosebumps just thinking about those wretched vermins.

and im fickle.
my facebook has been activated and deactivated ntah berapa banyak kali ntah.
bila rasa mcm i cannot handle stalking, deactivate.
bila rasa rindu nak bakar fan MU sebab tak menang EPL, on balik just because.
heh heh.

(Hadi Mok, Spot, Igniz wahahahahahahhahahahahah lawak gila. korang pergi la kahwin dengan title Carling Cup korang tu ehh? hahaha. and dont even THINK about giving me all this 'eleh daripada Arsenal dapat 3rd place apa barang' shit ok? kata, Arsenal byk youngsters. Kata, bukan dalam league korang. ok apa, trail one step behind je. korang banyak orang tua pun, tak menang jugak. wahahahahahhahha. to everybody yang anti-MU, tolong join i gelak evil sekarang please! haha)

ok dah.
that's enough flaming for the day.
tak payah tambah dosa.
dosa yang ada pun tak cukup tangan nak handle.
-_-

i had really short hair a few while back.
in retrospect, i cant remember what i was trying to prove getting a haircut that makes me look like a boy (refer to pics below)



and now that it has grown to a decent length,
i have to remind myself 'boleh tak jangan gila pergi potong rambut pendek lagi lepas ni???' each and everyday.
lepas ni tak payah buat rambut merapu sangat boleh?

Dzul said i looked dykey.
sedih betul.
Ada rupa macam lesbiannnnn ke haaaaaaa?
(scarlett johansson, apparently i dig girls. call me!)

and sekarang i rindu rambut panjang ,
along with orang orang who was around dari zaman i rambut panjang jugak.

korang, buat beach party lagi jom?
i rindu.
*starts sniffling*

i hate the fact that im gonna have to spend time in UTP lepas ni without my crazy housemates.
sebab, without u guys, mcm serious takde function duduk kat Tronoh ni.
i think i would be better off being a hermit dalam gua.

but on the other hand, the thought of escaping reality and tak payah pening fikir about work is kinda tempting.
okay, juniors juniors semua, sila angkat tangan siapa nak lepak dengan 'akak' next sem!
-_-'

i dont like the fact that my juniors are calling me kak tasha.
weh, im only 21 kot! (in denial tak nak mengaku tahun ni nak masuk 22)
tak payah by the book sangat ok?
please la dont remind me of the fact that im older.
ye, akak tua, akak sedar diri.
pfft.

i love being in denial.
nanti i dah tua, i nak jadi macam rosnah mat aris.
when im 60, im gonna make my 16 year old granddaughter call me 'babe'.
wahahahahahhahahahaha.
serious lepas tu ramai gila orang berebut nak tolak i masuk kubur.
hahaha.

i think i'd better stop now.
im using this post as an excuse not to finish any of my outdated work.
dah dah.
:D

14 comments:

GGK said...

1st.... (tak exited pun sebab penat 2 hari tak tido)



oh so thats your name.

Merissa K. said...

tak perlu nak excited pun cik abang. mcm la blog i ni, berpusu pusu orang datang nak berebut attempt hantar the 1st comment.

hahahahahaa.

yes that's my name. bukan url blog i pun nama tu ke? hahah. u have not been paying much attention mr ggk!

ehh apahal u dua hari tak tidur hahh?

GGK said...

k k k erja akitek memang m m m m acam ni....

Obefiend Weiland said...

memang ko nampak macam lesbian

aku agree

the beard

AHAHAHAHA

Merissa K. said...

dangg!

*lari cari shaver sekarang*

Mad Maureen said...

i think you look hot with short hair. ;) and yeah, honestly, i prefer juniors to call me just by name and not with the "Kak" title. lol. Felt awkward.

azik said...

serious lepas tu ramai gila orang berebut nak tolak i masuk kubur.
hahaha.

ohhh i love that statement. hahaha

Merissa K. said...

Maureen :
ohh yesss. attempt i untuk fish for compliments proved to be successful! hahahahahaha.

i mean, thanks. and yes, why do they have to be so sopan alahai alahai. haha

Azik :
you love most of my statements yang membodohkan diri sendiri. i know you love me sebenarnya kan, adik? :)

Dura said...

babe its me who google ur name in order to get to ur blog, cos i tak memorize ur add. haha, so i just put fithri natasha, n then straight to here :D im ur no.1 fan! :P

and oh my god...about short hair tell me bout it....i had thaT phase,,, n i feel so lucky that i didnt do the mohawk like how i wanted it at first...like seriously wats going on in my head!!lol,, i like my shoulder length hair now..lol..missing u huns..

xxxDura

Merissa K. said...

dura!!!!
hahahahahaah.
ur so funny. my name IS my blog url kot. apa laaa youuuu.
as i am urs ;)

ehhhh you hAD short hair? whennnnn? eh jap ke i dah tengok? hehehe.

i miss you toooooooooo!!!!

xoxxxoo

dura said...

oh my god ur rite!lol, but its easier to jus google ur namr.instead of writing blogspot.com lol...

yeap u saw my short hair..wat were we thinking lol? nak try pull off dyke look la ni..:P

xx

Dura said...

btw gila bimboooo move to google ur name wen ur name is ur url !hahahaha

rainbow said...

hai tash.. how did u find out the percentage & graph? nak jugak... gimme the url.. nak tgk brape rmi org google nama i hahahaha...

Merissa K. said...

Dura :
ehhh but i think ur short hair pun cantik je jugak ok. edgy yaww. very the ANTM. wah wah wah. heheh.

haaa. now u just have to rajin add on the blogspot je. LOL. or you know, you can keep on googling my name and let me live in the illusion that i byk stalker actually. haahah.

rainbow :
register ur blog or website at http://tracker.icerocket.com or you can also try http://blogpatrol.com.

:)

have fun tracking! XD