Friday, September 17, 2010

bila takde stock mercun..

tahun ni supplier mercun tak balik kampung.
so instead of main mercun battery yang mcm mini-fireworks kat KLCC, The Curve time Merdeka and New Year,

tahun ni, i duduk depan pc,
main Spider Solitaire macam orang gila,
lepas tu excited sorang sorang each time menang and ada keluar fireworks kat screen.

Fuh.
best dowh raya ni.

Terima kasih Spider Solitaire.

6 comments:

Lina said...

Spider Solitaire FTW!

Selamat hari rayaaa Sha :)

s h a g o o said...

duduk rumah lagi best. huhu. =P

Just_najmiE said...

omg, KESIAN!

-hazen said...

sinis.

loike.

tapi aku memang rasa betul2 best la sebab taun lepas raya tanpa famili.

GGK said...

orly... spider solitair

armouris said...

info tentang mercun di SIHAT SELALU - Kesan Bahan Kimia Dalam Mercun