Monday, June 7, 2010

30 Days Project

Ini bukan project abstinence.
Bukan project mencari cinta jugak.
Bukan bukan bukan.

This is a shortcut untuk orang macam I yang nak tulis, tapi for the time being, takde idea nak tulis apa.
Tapi tangan gatal nak tulis jugak.
Walaupun bukannya orang kisah kau update blog ke tak Tasha oii, tapi nak tulis jugak.
Because writing gives me the same kind of rush that you might get from getting randy with your blow-up doll.

I came across this project on Hanna's page and decided that i want a 30 days project of my own!

I will write 30 posts based on the most trivial things.
Rasa macam best pulak nak ramble on random things.
Lepas dah tulis boleh cross out topic on the checklist.
Boleh la perasan macam achieve something big, padahal berjaya tulis yet another blogpost je pun.

Mari mari mari, tulis merapu rapu! :D

6 comments:

-hazen said...

haha motif?

Merissa K. said...

heheh. motif = bunuh bosan. :D

nisa ~ shasha said...

katalah anda tengah sangat xtau nak buat apa ni cik tasha! hehehe..
cepat2 i cant wait nak baca u merapu :p

GGK said...

write 30 ways to stop ME from watching world cup

Merissa K. said...

Shasha :
memang tak tau nak buat apa! :(

GGK :
cant do that doll, i sendiri pun tak blh nak stop myself. heheh

amywammy said...

try oneword.com :)