Thursday, April 29, 2010

kalau terjatuh, nak buat macam mana?

aku kerap terjatuh :
jatuh cinta
jatuh sakit

biasanya, jatuh cinta dulu
diikuti jatuh sakit.

p/s : setahun yang lepas, saya dah post yang ini. selepas 365 hari (lebih sedikit), nampaknya post ini masih applicable, masih relevant.

10 comments:

mish.qist™ said...

jatuh, sakit, bangun, jatuh kembali.
itu memang adat..setiasa applicable in our life..eh, mcm karma le plak..

i like this, tasha! :D

Merissa K. said...

haha. betul betul.
tapi banyak sangat jatuh, habis berdarah lutut. :'(

terima kasih! :D

jeff said...

haha. biasa lah tu kan tasha? life's a cycle!

saya_arief said...

cinta itu pedih..

Merissa K. said...

biasa memang la biasa.
tapi biar i emphasize kat sini : lepas jatuh cinta, jatuh SAKIT.

*selekehkan rambut jadi rupa orang gila*

Merissa K. said...

arief :
pedih kan?

orang kata, misery loves company. saya lepak dengan orang orang miserable, pedih tak kurang kurang jugak. -_-'

nisa ~ shasha said...

soooooooooooo true ok!
hahaha :p
mari jatuh! :p

GGK said...

jatuh cinta then jatuh sakit ke? kan normal tu... heheh

you just explain what 90% people experience

Syaida said...

padanlar everytime i tgk videos ariel i jadi dmm. heheh. ;P

Merissa K. said...

Shasha :
mari mari!

GGK :
just because it's a norm, it doesnt make it any less painful. kan? ;)

Syaida :
oh dia nak suruh u migrate pergi Indonesia, sampai one day dia pulak jatuh kat u tu. :D hee