Wednesday, October 20, 2010

my brother, the clown.

i dont get why my room is so hot.
panas. panas. panas.
im living in fear of getting heat stroke while im sleeping!
tuh. tuh.

ok dah habis merengek.

anyway, my parents have always had this strict restriction :
no boyfriend/girlfriend until after high school.

perhaps that was why i never had a boyfriend until lah masuk university. (wahahaha, in denial gila! padahal time sekolah selekeh gila mana ada orang nak buat girlfriend!)

back to my story.
my brother (the only boy among us) is 10 just got ratted by our lil sister.
She told the parents that he has a girlfriend called something or other.

Mom : Hakim ada girlfriend? Kan Papa dah cakap dulu, no girlfriends until habis sekolah!
Hakim : Eleh biar lah.Papa lain, Hakim lain.
Mom : Girlfriend Hakim cantik tak?
Hakim : Mestilah cantik!
Mom : Tak pun biar Mama je lah cari kan. Nak tak?
Hakim : Tak mau!!! Kalau Mama yang pilih mesti Mama cari yang solehah.

-_-'

7 comments:

Jo Qusary said...

hehehe... nak bad girl only ka Hakim :P

Merissa K. said...

inappropriate gila kan? hahaha

Ayie a.k.a Nyei said...

hohho hakim haahahaa

s h a g o o said...

hakim sungguhlah kelakar.

fithri natasha, silalah pulang.
boleh bawak clown yang eternity tu balik sekali kalau nak. haha.

owh p/s: kalau pulang (kalaulah kannn) JANGAN LUPA bawak kain purple tu tau. letak dalam reminder kalau boleh. =)

ururules said...

wahahahahahaha! if tanak yg solehah then can give me.. lol

Fatul Akrul Ramli said...

haha.. nakal gila

emy said...

ooo, skrang nak cakap dah pandai melawa la ni eh. amboi2. kekeke