Monday, October 4, 2010

Arsenal vs. Chelsea

1. Benci tak bila 1st, 2nd, 8th, 28th minute ada goal attempt tapi haram satu pun tak masuk?

2. Benci tak bila match against big teams je tak boleh nak menang? Nak seri pun susah. Kalau setakat menang dengan West Brom Bolton and the likes je buat apaaaaa.

3. Benci tak bila there's nothing to be proud of sebab team sendiri dah bertahun tahun tak menang league?

4. Benci tak bila Arshavin perform the first few games je lepas tu showed the world that he's just an old guy who cant even run properly after the ball?

5. Benci tak bila ball possession dah 62-38 to our advantage pun still tak boleh score lagi?

6. Benci tak bila Chelsea's first goal was by accident terkena kaki sekali heyyyyy WTF MASUK PULAAAAKKKK? Dah lepas tu Drogba boleh bajet Elvis pulak tepi padang. Hotdaymn.

7. Benci tak bila player Arsenal lembik gila sikit sikit nak injured?

8. Benci tak bila tengok Koscielny macam takde contribution? Since his debut, kerja asyik nak injured, lepas tu kena yellow card. Pfft.

9. Benci tak bila ada striker yang tak reti nak tendang bola, reti header je. (read : Chamakh)

10. Benci tak bila Fabregas takde, it's as if semua orang doesnt have a clue what to do and bercamaraderie di atas padang? 
11. Benci tak bila delay journey nak balik UTP just to watch the game tapi kalah bodoh macam ni?

12. Benci tak bila in addition to all these, ada suara suara sumbang bahan Arsenal dengan semangat sebab pergi tengok bola dekat area Chelsea's supporters?

BENCI.

I repeat. BENCI. 

p/s : tapi at least Arsenal tak kalah dengan Blackpool dekat turf sendiri, unlike some people. hahahah. (cheap shot, i know)

10 comments:

Igniz said...

at least kan... at least u punya team kalah dgn big team. like my team, ngan team ayam pun tak menang, camne nak face chelsea, man city, arsenal and BLACKpool?? huhuhu. benci. benci. asal away je, seri. :(

Merissa K. said...

hahaha. sorry kena gelak. tapi ayam jugak la dengan sunderland korang boleh seri. ciss.

well, at least it was an away game. daripada liverpool, kalah kat anfield, apa cerita.

LOL.

agi^idup^agi^mengguners said...

weh. bukan dengan west brom arsenal kalah bodo 3-2 ke? hahaha. aku pun fan arsenal gak. lain feel die time balik dari mapley time kalah bodo dgn west brom compare dgn time kalah bermaruah (walaupun still kalah gak) denga chelsea. whatever it is, i feel you, babe. COYG!

Merissa K. said...

hahaha. tahu tahu. ingat lagi. westbrom team cikai first that popped into my head. and now uve reminded me that we lost even to them.

menangis sekarang.

Ayie a.k.a Nyei said...

like point num 4..arshavin sampah hari demi hari..ngahaha..

Merissa K. said...

heyyy! hang jebat ada! pura pura idle ye? hahaha.

each time dia depan goal dia bagi i false hope. tension. haha

Ayie a.k.a Nyei said...

manede manede..hahahaha..tashaaaaaa...tasukesem ni busy cam lahanat..haihhhh...

i guna dia jadi captain dalam fantasy kot..tak bagi sumbangan langsung..betul u cakap awal2 je perform..ceit arshavin..

GGK said...

ROFL

at no 6

ururules said...

god! i hate chamakh! tak power langsung! hish!

btw Drogba goal was intentional. not accidental. cume dia mmg tak aim tiang. he aimed for the goal. haram tul! tapi nampak drog hayun kaki. just that. the fakking ball mesti nak kene dalam tiang jugak! argh! kalau masuk tengah sket.. mesti fabianski dah save. shit!!!!!

but fabianski was awesome..

Igniz said...

eh, eh, i baru teringat arsenal kalah ngan west brom. hihihi.

jgn mara, cik tasha. nanti kurang hot. :P