Friday, January 30, 2009

ngeh ngeh

seperti kata Paan di Gtalk hari ini,
DO I LOOK LIKE I GIVE A FLYING FUCK?
hahahaha.
p/s: ini ditujukan kepada mereka yang tak faham bahasa lidah dan bahasa badan bahawa saya tak berminat. Dah ada girlfriend 4 tahun tu, pergi la kat gf kau. aku tak berminat kot. I dont like it when another girl does it to my bf so im not gonna do the same to orang lain jugak. Aku dah tak angkat phone call and tak reply msg tu tak kan la you dont get it lagi? Haihh.

5 comments:

paan terjatuh lagi. said...
This comment has been removed by the author.
Merissa K. said...

weyh paan. u tulis pastu delete buat apa. hahaha.

yes, anda berkata seperti itu di gtalk.

tapi pasti lah post ini tak ditujukan kepada anda. jangan risau ye.
haha

paan terjatuh lagi. said...

status saya kah?

do i look like i care.

Merissa K. said...

tahu. saya mengambil liberty untuk menukarkan sepatah dua perkataan. hahahaha

Elena said...

I miss you, doll!

:(