Wednesday, January 27, 2010

bak datang!

Weh weh! Perasan tak!
Arsenal punya fans biasanya (BIASANYA ok? itu equivalent dengan USUALLY. bermakna, bukan all the time ok? ok?) sangat hebat critic team sendiri.

We love the team,
we have faith in the players,
but we are also, at the same time, realistic.

Among ourselves,
laju je nak kutuk kebangangan own goal own goal sekalian.
And betapa weak nya defense at times.

Tapi tapi tapi.
Kalau fan lain kutuk,
we will laju laju come to the rescue
(budget Superman padahal Wenger bukannya kenal pun kita!)

Kami realistic.

Bukan mcm fan sesetengah team tu.
Diaorang menang ke, kalah ke, main hebat ke, main macam gampang ke,
Kalau cerita mesti nak paling gebang.

Kata mereka, MU lah yang undefeatable tu (oops, terdisclose nama. sorry!). MU la yang selalu bawak balik piala.

Ah iye!
Humble much, folks?

*grins*

p/s : see you this weekend!

10 comments:

farhazoeLa said...

how bout LFC?
ade orang kate Lemau FC. cis, i rase, this hard time, memang Lvpool dah out. i dah hilang trust to Lvpool. so. gile ah, mungkin tak payah layan any season of EPL after this.. memandangkan Lvpool bleh plak seri dengan Wolves..
haaaaaaa.
bengang x bengang?????

okay. i admit u Arsenal fan..
kipas kasik lebih sket,!

marjeena said...

Wave~~~
<3 Arsenal!
Muahhh

Igniz said...

geram betul u ngan fans Man Utd ye? :D

tapi tak semua camtu tau...ada gak fan Man Utd yang realistik..ckp based on statistik..yang tak gembar gembur lebih2..yang...ok, cukup. heheheh. :P

Merissa K. said...

Farha:
jangan lose faith. theyre a good team (if i had to choose, id pick them over MU anytime!) tapi management sedikit bangang this season.

have faith and maybe theyll rise from the ashes (next season lah tapi. this season mmg tak pat! hahah)

Anne:
*sambung buat wave*

Igniz:
i dont know about the others tapi KEBANYAKANNYA, mcm tu. heheh. :P
ye lah, u sorang lah fan MU yang baik dan realistic. ok?

Igniz said...

eh, i tak ckp pun i la fan Man Utd yang realistik tu. tapi since u said it's me, then i guess i have to accept it la. hehehe. u ni baik la, cik tasha. haha.:P

Merissa K. said...

i memang baik, i tau. haha!

jeff said...

well, i find it true indeed, berdasarkan pengalaman diri sendiri sebagai penyokong arsenal (walaupun tak tegar sangat).

i mean, buat komen yang adil lah kan? kalau barai, barai lah. kalau hebat, hebat lah. hehe

Merissa K. said...

yes yes yes.

thats what we are looking for!
honesty!
heheh

whyo said...

Tasha, sila join sekarang:

http://www.facebook.com/search/?q=fyp&init=quick#/group.php?gid=216199968876

we need you!

Merissa K. said...

Wahi,

mission accomplished.
serta merta ada MU retards mengcondemn. hahahaha.