Wednesday, March 24, 2010

Bak Datang Soalan Cepumas

for the benefit of people out there,
who dont know me (but like to pretend that they do),
and listen to crazy stories about me and believe it wholeheartedly
and for no solid reason,
passes on the story as if it's theirs,

i am being nice and offering you a chance to ask me questions directly.
get your stories straight, darling.
ask me and i will try to answer them
(provided that the question was not asked dengan intention jawapannya boleh digunakan sebagai sumber bahan lancap)

yes yes,
saya jawab sendiri
(because i belum cukup glamour nak hire personal assistant).

http://formspring.me/merissak

8 comments:

s h a g o o said...

wah, kemain. dah macam artis! atau memang dah artis pun? konpius) =P

Merissa K. said...

belum lagi.

sekejap lagi, jadi la. wahahahahaha. nak join jadi groupie tak sha? LOL

s h a g o o said...

groupie? cam hippies ke? huhu.

edy said...

muahahaha...dah jadi trend dah formspring.me nih...

nak buat gak ah!

GGK said...

any question ke?

Merissa K. said...

Shagoo :
hippies - stone sepanjang masa dan pakai funky headbands.
groupies - cintakan i dengan sepenuh hati dan perasaan.

u nak jadi yang mana sekarang?

Edy :
oh silakan silakan. lepas tu nanti post link kat i eh? boleh i tanya soalan soalan pelik kat u. heheh.

GGK :
aiyo. you blh bantai bagi i soalan physics kan. hahaha. dah terang terang i ckp i tak suka physics.

nasib baik i baik hati i jawab jugak. pls, no more physics questions after this! hoho

GGK said...

oh no way... im going to split your brain tasha

s h a g o o said...

errr. groupies hippies yummies, can?

hee =)