Wednesday, March 10, 2010

gemuk.

ina told me that people share their food for a reason.

"you ingat orang baik hati sangat ke, generous sangat ke nak share their food suka suka? no. it's for a good reason. we get fat, we get fat together!"

buat apa nak get fat sorang sorang?
kan misery loves company.

yeah! gagasan gemuk berkumpulan!
woot woot!

11 comments:

Elena said...

I totally agree.

Orang yang tengah lapar gila (or actually tak kisah dia boleh jadi gemuk) hardly ever offer their food.

Merissa K. said...

haha. tu lah, how come ive never noticed it before?

ok, kita kena tukar, lepas ni nak jogging, we jog together!

s h a g o o said...

haha.

lepas nie bole share food with tasha banyak banyak k! =)

GGK said...

lulz... fat together

Merissa K. said...

Shagoo :
oh wah wah. hahaha. eleh sha, you pun yang makan seciput tu, nak share apa nya. hahaha.

GGK :
sweet kan, kan? :)

Syaida said...

tasha, i have something to tell you but for some reason i cant tell you here. don't worry it's nothing bad. :D maybe it'll flatter you. ahah.

Merissa K. said...

Syaida,
now you have piqued my curiosity. hehehe. apa lagi, bgtau kat facebook lah babe. ke email ke.

heh heh.

Syaida said...

ahah. am i on ur friendslist? i cari u tak jumpa pun. nnti i cari lagi coz i dun haf ur email pun. aha

Syaida said...

better yet, gimme your email coz there's a file i wanna send. :D

Merissa K. said...

email i ada kat profile la sayang.

fithrinatasha@gmail.com

tekan tekan sekarang. i tunggu! :D

Syaida said...

dah! :D