Sunday, November 14, 2010

oh Tuhan, benci nya bila lapar macam ini

bila ada harimau mengaum dalam perut
sambil cakar cakar
segala usus, segala isi

bila mula terbayang bayang segala macam jenis makanan.
hari-hari biasa, makanan dah terhidang depan mata pun eksyen tak nak makan.
tiba-tiba malam ni teringin nak homemade sandwich yang ada Pistachio Chicken slice dan cheese sekeping dua dan cili sos dan mayo yang melimpah ruah.

tapi ini Tronoh.
Bukan Toronto.
jadi pada pukul 2.06 pagi, bila tiba tiba teringin benda bukan bukan macam tu, jangan harap lah ada supermart buka 24 hours nak layan kerenah perut.

ok fine.
beli burger Ramly pun ok jugak.
tapi tak boleh.
sebab hujan.
dan bila hujan lebat, abang yang selalunya buka burger stall tak jadi buka kedai,
sebab kalau dia buka jugak, nanti baju basah kuyup kena hujan.

dekat Petronas UTP ni dulu patutnya ada McD.
Tapi tak jadi.
sebab ada pihak-pihak yang tulis surat bangkang pembukaan McD sebab itu franchise orang Yahudi, maka kita tak boleh support dan biar mereka untung besar dan guna duit tu untuk attack orang Islam.

mangsanya? saya yang kelaparan pukul 2 pagi sebab takde tempat lain jual burger 24 jam.
saya pun Islam jugak!
huhuhu.

uish. panjang nya rant pasal lack of makanan.

kan, lagi senang kalau tulis :

AKU LAPAR WOI.

settle.

11 comments:

Fatul Akrul Ramli said...

alolo, kesiannya dia..

Valossa Vicious said...

LOL! Sekarang I pun lapar.

Oh you're from UTP Tronoh. By any chance, did you join that Utusan prank? HAHAHAHA

lolahunny said...

tasha,

omg, stop me from going online!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaa

i kene study ada finals hari khamis.
masa cuti takde la pulak nak berblog, nak ber facebook nak ber stalk orang online.
yeah, I'm a professional stalker.
be afraid ... lol

Gosh tashaaaaaaaaaaaa... make me stop going online and updating stuff.

ps: I pon lapar .. lapar dan dahaga untuk kasih sayang.
hahaha yeah im creepy and random.
don't you just miss me?

Merissa K. said...

Fatul :
kesian kan? kesian kan?
hahah.

VV :
hahahaha. i didnt. my housemates are in the picture though. LOL.

fun fact (ok tipu.takde la fun mana pun) : it was just one guy who sent in the pic. it wasnt even with the intention to pwn them pun. it was just for the LULZ je. he didnt even expect it to get chosen pun. ingat kan paling paling masuk website. so yeah, hand it to Utusan to make a big deal out of nothing. pfft.

Hani :
hahahahahaah. dont dwell on it too much, love.

cant stop cuz im having those syndromes too. final starts on monday (tomorrow! gasp!)

lapar dan dahaga kasih sayang? hehehe. mana aizat???

Valossa Vicious said...

But honestly, great LULZ was made! 9000 thumbs up. Hahahaha So I'm planning to do a photo session with my classmates and send it to Utusan and tell them we're from a university in Alaska. Next raya perhaps.

Merissa K. said...

oh please do. and make sure you send me a copy of the published photo.

XD

i panggil squad gelak, gelak ramai ramai. :D

lolahunny said...

tasha,

gosh i need to stop being creepy and keep on checking on your blog. hahaha
it is so interactive, im loving it.

btw, good luck on your finals love.

Ayie a.k.a Nyei said...

lapar yg ni? alamak2 haha

Merissa K. said...

yesss lapar tahap boleh makan gajah! hahaha

Ayie a.k.a Nyei said...

oh..patut simpan 1 gajah kat bilik..

Merissa K. said...

asal pergi frasers hill tak belikan gajah satu!