Tuesday, November 17, 2009

dua ekor hantu

What's worse than leaving the exam hall to find a love letter from the security guard on your car?
(oh yes, i meant surat saman).


Cant think of anything worse? (wahh, seronok dan dandy nya hidup kau if you cant think of anything worse than getting a surat saman).

Lemme show you whats worse.

This written at the back of the surat saman.


And ini muka dua syaitan yang bertanggungjawab atas vandalisme tersebut.

Tapi haha, thank you. For giving me something to laugh at. :)

14 comments:

Adreen Nordin said...

best prank i heard in utp since kejadian prank budak2 may 01. hahahahhahahahah

Merissa K. said...

apa prank budak2 may 01? *muka blur*

s h a g o o said...

HA HA HA HA HA!

jangan marah kak long.

from sha & goo.

Merissa K. said...

cisss. gelak besar sha&goo. haha

farhazoeLa said...

haha.. apehal la mereka nih nak kene sumpah sket after exam terus dapat love letter. haha. anyway, ask them to try on new lame prank plak. see how it goes.

Adreen Nordin said...

oh cerita die panjang.die best di cerita dengan emosi dan gaya tangan.

bot said...

itu 2 org mmg saitan nyet leader zik balachi haha. bile tgk pic rase nak punch muka nyet laju2 ye betol

Merissa K. said...

Farha:
sebab tu security guard tak pernah dapat sambutan hangat. heheh.

Reen:
ohh ok in that case nanti u cerita ok?

Bot:
haaaaaaaaaa. TAU TAKPE.

Fatul Akrul Ramli said...

pak guard lupa letak nombor fon..

Merissa K. said...

dia tau even if dia letak pun, i wont call. hahahaha

azik said...

tasha i tak faham...

Merissa K. said...

adoi . apasal u tak faham? diorang tulis tu at the back of the surat saman laaa!

dah la kena saman. kena bakar pulak tu. ada faham?

zik said...

ahahahahahaaaa
i can still laugh my ass out walaupon dah berkali-kali bace mende nih!
:P
jgn marah kak long!

Merissa K. said...

eleeeh. u dapat chance kena kan i, memang la u suka. hahaha.