Monday, May 31, 2010

amalkan gaya hidup hijau bak kata advertisement aircond kat Astro

cuba beritahu sikit,
macam mana nak berkarya
tapi tak cukup herba, vitamin, supplement
untuk berfilosofi (ngahahaha. philosophy sounds so buruk in malay. eh jap. berfalsafah kan sebenarnya? PHAIL la sha hish.)?

haaaa beritahu lah cepat!

10 comments:

Igniz said...

u okay, tasha? :P

Merissa K. said...

okay, okay :)
cuma rage a bit je because tgh rasa mcm nak tulis but takde idea. hahaha.

GGK said...

do one of 2 things.

1. red bull
2. sleep

Merissa K. said...

1. i actually prefer livita honey. lagi oomph.

2. kalau yang ini, i feel like betraying Tasha-Time-Kalut-Nak-Exam sebab masa tu ada je benda nak merapu and selagi boleh, nak avoid sleeping. Nehi nehi. gotta stay up! hahah

ezral Sya said...

saya pulak terlebih vitamin. nak sikit? heh

GGK said...

lemme up the ante

1. livita honey + habuk rokok
2. watch 'Days of our Life"

Merissa K. said...

Sya :
ngahaha. kecil tapak tangan, satu tupperware saya tadahkan! :D

GGK :
Days of our life is better than Friends ke?

GGK said...

its actually the opposite of 'friends'. Imagine this.

matter and antimatter.

Afiq Abd Malik said...

Kartika,

Space. Cookies.

:)

Merissa K. said...

Afit,

penawar yang kemungkinan besar mujarab. awak ada rasa kehabisan idea? boleh kita makan ubat sama sama!