Tuesday, May 25, 2010

i hate it when this happens

Read this : prologue

Now, read on.

Situation 1
we were at the mamak, and i brought along my assignment (i skemaa woot woot!).
Spot took one look at the paper that i was writing on, and said :
uish. tulisan u lawa la Sha, macam tulisan perempuan!

-_-'

Situation 2
I had a phase when i tried to be girly-girly.
OK. tak la girly mana.
but you know,
i tried the whole soft-spoken approach,
and this was what Timmy said to me :
Eh Sha, apa cakap lemah lembut macam perempuan ni? Tamau jadi perempuan please? Tamau tamau.

-_-'

Situation 3
We were planning on a day out to de-stress after exam papers yang (hampir) membunuh.
And the crowd was supposed to be a bunch of guys and ME!
And Spot said :
yeahhh! first kita tengok movie, then makan sedap sedap, then kita tengok Champions League finals! Tomorrow : BOYS Day Out!

-_-'
Habis aku ni apaaaaaa?
Hasil plastic surgery??

15 comments:

s h a g o o said...

i satu ada teka teki.

apa yang ada tiga buah, ada yang ada dua buah dan ada yang ada lima buah?

*buah as in fruit*

Fatul Akrul Ramli said...

u perempuan ke?? come on, tell me the truth..

nisa ~ shasha said...

hesh tasha!
i xpnh pn rasa u x mcm perempuan????

Ayie a.k.a Nyei said...

cerita pakgad taknak share? hahah

Merissa K. said...

Shagoo :
mana datang teka teki pulak ni tiba tiba. i tau yang ada dua buah je. yang tiga and lima i tak tauuuuu. heheh.

Fatul :
sebenarnyaaaaa.. sebenarnyaaa.. ermmm.. malu lah nak cakap! *lari masuk bilik*

Shasha :
unfortunately, ada je orang yang tak share your opinion, shasha sayang. huhuh.

Ayie :
dah share laaaaa.. kalau u rajin pergi la baca balik post yang dulu dulu. heheh

Amir Hamzah said...

Will u be at the youth event this year?

Merissa K. said...

Amir : ill be there if you're gonna be there :)

Tok Aweed said...

haha.. klaka la..

ape yg dimaksudkan ialah jgn cuba ubah perangai u jadi mcm perempuan tipikal.. boleh buat i jadi emo! haha

hisap rokok, borak kuat, carut sana sini, and bersila kat mamak is YOU.

dont change!

GGK said...

you actually care what people thought of you?

kan you hati kering tasha heheheheheheh

Merissa K. said...

Timmy :
dah u yang buat statement tu, mmg la u rasa kelakar. hahaha. but this is awww sweet coming from you tims! hahahaha.

baik lah baik lah, saya tak jadi tipikal. -_-' saya akan teruskan bising dan bersila di mamak! jjeah!

GGK :
when it involves my sexuality, i kinda do. hahahaha. kalau strangers yg ckp memang WTF aa. tapi bila its my friends yang lepak mamak sama sama hari hari yg ckp agak errrr jugak la.

heheh.

whyyyyyy. you want to test tgk hati i kering ke basah ehh? LOL!

Igniz said...

tasha, baik u ngaku cepat. u laki ke pompuan dey?? dey?? dey?? -_-"

Merissa K. said...

damn, u caught me.
i err i errr..
i rasa i androgynous kot. cehcehceh.

GGK said...

this can be tested? LOL...

Merissa K. said...

caaaan, tapi methods u kena cari sendiri laaa. hehe

s h a g o o said...

haa, teka teki datang tiba tiba berlumba lumba.

nak tau jawapannya?

haha. balik ampang hilir minggu ini baru i kasi tau.