Tuesday, May 11, 2010

i love my roommate.

this 
was shortly followed by this

weh serious lawak.

lesson learnt :
1) boys are perverts. 'I LIKE IT ON THE CHAIR' proves that you guys will always try to find sexual innuendos in everything you read. Pah. 
2) dont hookup with your roommate, no matter how hot they are. otherwise, they'll tell the whole world that you didnt like it on the bed.

11 comments:

Just_najmiE said...

what the?.. hahaha.. =DD

Merissa K. said...

hahah. tak perlu cuba faham. :P
ini lah jadi bila tak cukup tidur

Elena said...

I say, Ika gets the curtains and the plant because the are both hers. Heehee.

What about hooking up with a housemate? :)

GGK said...

awal lagi i dah tau dah pasu.....

Merissa K. said...

Elena :
ahh you just had the spoil it, didnt you. tak kasi can i nak jadi drama queen. hehehe.

housemate? oh yaa, you know ive always got something for you ;)

GGK :
apa yang u tau dah? tak paham. hahaha

Mighty Jacksparrow said...

way to go, Ika!

GGK said...

PAAASU...

oh u got mukabuku too...

-hazen said...

haha.

itu lah lelaki.

kalau tak begini kiamat nanti. anda kena terima okeyh, kami-kami ini.

Merissa K. said...

Jack :
jangan encourage sangat ika tu. nanti dia eksyen eleh eleh dengan i. heheh.

GGK :
masih tak faham lawak pasu -_-' huhu.
ada lagi kah org generasi kita yang tiada mukabuku? :P

Hazen :
Kalau ini lah perangai lelaki,
boleh pervert sesuka hati,
saya pun teringin nak jadi!
:)

bzulika said...

sha, pasu dah tak ada.

tapi saya masih cintakan awak sepenuh hati.

xxx

Merissa K. said...

ika :
with or without pasu, awak tau saya sayang awak. :) kan?