Monday, November 24, 2008

because Paan forced me to

Apa yang kamu lakukan sekitar jam 10.17 semalam?
What was i doing arr? Ohh. Sitting outside RJ deciding that its not worth it to spend so much on covercharge when we can easily go to clubs in KL for free.

apa yang kamu lakukan sekarang?
staring at the screen, looking for a purpose to get up tomorrow. indahnya dunia dah habis exam.

Adakah kamu akan bangun 7.00 pagi esok?
oh pasti tidak.

Orang paling kelakar pernah jumpa?
Zul.

Takut untuk membesar?
Ohh yesss. I wanna stay 20 sampai bila bila. To think that life was so easy 10 years ago, and now it has gotten uber complicated. Gives me goosebumps to think that its gonna be a lot harder 20-30 years from now.

Matapelajaran yang teruk di sekolah?
Geography. I still cant draw the map of Malaysia. Mungkin saya buta jalan kerana saya tak suka Geography. Atau mungkin saya tak suka Geo kerana saya buta jalan. Hmmm.

Kalau anda minum 14 mug bir,apa yang akan terjadi?
Im going to be a nutcase, spilling secrets that are not meant to be spilt.

Tidur dengan pintu terbuka atau tertutup?
Closed. Atas sebab takut orang nampak posisi tidur saya yang pelik.

Bila kali terakhir kamu buat perkara yang kamu rasa salah?
Bila saya memanjat manjat tembok swimming pool pada dinihari sambil ketakutan.

What are you wearing now?
T-shirt "I was voted Best Kisser by your Boyfriend" dan bikini bottom. Please jgn tanya.

What are you listening to right now?
Birds chirping.

Whats your favorite number?
tujuh.

How is the weather right now?
errrr. dingin.

Who was the last person you talked to on the phone?
Nicolas.

Merokok?
Errr. Hahah.

Eye Color?
Purple.

Bulan kesukaan?
September! Boleh celebrate birthday!

Apakah movie terbaru yang kamu tonton?
Madagascar 2.

Hari kesukaan?
Friday. Because it states that the beginning of the weekend.

Jika kamu boleh cakap sesuatu pada seseorang,apa yang kamu akan cakap?
Kalau saya boleh ckp perkara itu, saya akan pergi ckp terus dan tak buang masa type perkara itu di blog.

Pelukan atau ciuman?
Kisses

Berkawan lagi dengan rakan-rakan di sekolah lama?
Of course. Ohhh i miss Dura Hani Alya Zafie Iman the TFs and soooooo ramai lagi. I hate the fact that more than half of my schoolmates are all over the globe while im stuck here. Bleughh.

Left-handed atau right-handed?
Right handed. And saya stress bila duduk with a lefty on my right masa test. Susah nak tiru.

Mahu tidur dengan berapa bantal?
4!

Tidur dengan seseorang atau bersendirian?
With someone.

Apa yang kejutkan kau pagi tadi?
Tak terkejut pun. Petang baru kena kejut.

Boleh teruskan hidup dengan tidak merokok?
Haa. Maybe. Maybe not.

Pernah kawan baik kamu buat onar di belakang kamu?
Fizah is the best. She's never done anything worse than not replying an email.

Memilih untuk memberi nombor telefon?
Only to people i know.

Mana lebih suka: McDonalds atau Burger King?
Burger King where i can have it my own way.

Mahu pergi ke Greece atau Hawaii?
Hawaii babyyyy. Not that i need the extra tan.

Hari jadi yang menarik tahun ini?
Boleh la tahan. Hoho.

3 comments:

honey said...

HEY TASHA LOVE!! GOSH YOU FOUND ME!!
haha well, honey is not so anonymous after all. haha hani = honey.. too obvious for an online name hehehe.Im not that creative.

oh hehe no worries. I didnt do much for the birthday. I'm having my finals now a bit #$^%$#!! about it. I hope I pass everything.

how are you sugar bum honey pie?

Im pretty new at this blogging thing. Nak figure out which one is the publish comment button pon takes me ages. Yes, i still have that blonde side of me. haha ehh!! bimbos reunited la.. im meeting alya next month!
I insyallah balik a week masa february. Jumpe k ??!!! MESTI AND WAJIB!.
me love u long time. muax muax.

honey said...

HAHAHA tak suke duduk sebelah lefty masa exam sebab tak boleh tiru??!!!
I'm a lefty. hahahah patutla u macam taknak duduk sebelah I masa trials. fine tasha. hahaha

Nurul Aain said...

membuat onar di belakang kamu ?

hahahahahahahahaa.

how bout ur ex-roomie?