Tuesday, November 25, 2008

geraaaaaaaaaaam fuck

dah.
aku dah penat.
aku cakap, bukan kau nak dengar.
buang masa aku je.

and memang aku bengang to da max.
sebab tu aku tulis dalam BM.
yes biar bunyi kasar.
pergi mampus aku tak kisah.

kalau kau tak nak dengar orang cakap,
baik tak payah tanya in the first place.
takde la aku sakit hati.

pfft.

dah la.
go rot in hell for all i care.
malas aku nak kisah.

6 comments:

Naddddddd. said...

tashh, be patient lah kita sama2.
after all, lagi sehari je, lepas tu abis da!

Joni said...

apsal mcm marah tu the max....
relax...take it easy~~~~

Nurul Aain said...

ala... i taktau pun.

benci nya intern. tak dpt catch up!

Adreen Nordin said...

i'm clueless too, benci intern. tasha bila mau lepak ?

marjeena said...

i think i hv slight idea of this post. hehe

Mighty Jacksparrow said...

wow. ade org hemoh.