Tuesday, August 11, 2009

hey! kau tak tahu ke?

facebook dan blog tu, syurga stalker.
yes, letak la gambar kau banyak banyak.
yang pakai bikini, yang pakai mini skirt.

lepas tu, tak payah la set page kau jadi private ye?

senang sikit orang nak copy paste gambar masuk pc mereka.
lepas tu boleh mereka buat bahan 'masa gembira'.

alah, paling paling pun, mereka letak gambar kau dekat page lain, kutuk kutuk, panggil kau 'jalang' dan lepas tu tambah dengan beberapa hadis.

standard la tu kan.

(ini peringatan untuk diri sendiri juga. sebagai stalker dan mangsa stalker.)


6 comments:

Igniz said...

nasib baik i tak taruk gmbr i pakai bikini and mini skirt. hehe:P

s h a g o o said...

apakah?

what happen?

Merissa K. said...

i rasa if those pics r up, still jd issue kot igniz. haha.

sha, takde apa pun..td i bjaya stalk org n realized hw easy evrythg is..heheh

nailaQistina said...

been there! i banyak dapat Quran translation.

Merissa K. said...

heheheh. Quran translation tu paling often la tu. apa, diorg ingat kita takde Quran sendiri ke kat rumah that we read? tsk.

sad said...

guoweigang You will want to cheap pandora make sure that you think about the design pandora jewelry that you are looking for and possibly look outside buy Pandora of the box. You will want to look deeper pandora bracelets and charms into what exactly you are looking for discount pandora bracelets .A lot of people like to show off the Pandora necklace jewelry, but you will want to keep in pandora necklace beads mind that there is that cut out Pandora necklace sale image of jewelry, but you will want Pandora charms to call some of the local chains and ask them if they cheap pandora charms are willing to work with you to make some custom made jewelry.