Sunday, August 23, 2009

Gitar gitar

i miss the strumming and the plucking.
i dont know why the sudden longing.
perhaps after watching Hannah Montana, i felt like a loser.
apa barang? Miley Cyrus pun boleh main guitar, while i, on the other hand, jari dah keras macam kayu.

So i jumped off from the bed (sambil menyesal kenapa tinggal kan guitar sendiri kat rumah) and rushed to Ina's room.

Im sorry ina, i kinda raped your guitar. XD

Note to Ina : thank you for leaving all your valuable assets for my convenience. LOL. semua i made good use of, okay. laptop, printer, hairdryer, guitar, amp. Peace peace.

11 comments:

A'a said...

ooh you know how to play the guitar also meh? :D

Merissa K. said...

oh main bodoh bodoh je. saya tak hebat pun. :)

Mighty Jacksparrow said...

take my electric la. kinda need string replacement already. hee.

Igniz said...

u..u raped the guitar..? wow..o.O

Merissa K. said...

Jack:
oh nak kasi saya guitar free? saya accept dengan hati dan tangan terbuka. ahahah.

Igniz:
err, tolong jangan visualize pls. haha. saya janji saya tak buat metaphore pelik pelik dah lepas ni. LOL

Inana Douie said...

amboi. kena belanja makan ni.

Merissa K. said...

hehehehehehehehehehehhe. peace ina peace peace. saya sayang kamu? kamu nak makan apa? masak pun saya sanggup. peace peace.

Tok Aweed said...

beli gitar utk tasha sama mcm beli patung kuil hindhu kat dia..

dia perap simpan dlm blek seperti tunggul kehampaan..

hampeh..

Merissa K. said...

lepas tu main guitar orang lain kaan? hahaha.

oii, gitar i tak main sebab u putus kan my tali gitar, and lepas tu i tak dapat scholar,so takde duit nak ganti tali (cerita sedih nii).

semua salah kamu ehh timmy!

sad said...
This comment has been removed by a blog administrator.
每当遇见你 said...
This comment has been removed by a blog administrator.