Sunday, September 13, 2009

ok tak mahu jadi sore loser tapi kena juga cakap - MANCHESTER BODOH.

ok tak.
man city main agak hebat
(saying this with clenched teeth)

tapi ADEBAYOR BODOH.
ughhhhhhhh.

ok lets begin right from the start shall we?
no wait.
i changed my mind.
sakit hati kalau cerita dari awal.

but i despise Adebayor because when with Arsenal, he played like a jackass.
Nampak sangat main sebab duit.
Hmph.

And the fact that he purposely ran across the field just to buat that Ronaldo slide in front of Arsenal fans, is just plain bongok.
Dude, what have you got to prove?
Kau dah score kot, tak payah laaa.
There's a reason why diorg letak fans kat belakang tiang gol.
so that tak payah struggle nak lari jauh2 kalau ye pun nak slide.
Hish.

Dah la kau calar kan muka Van Persie.
(kan dah kurang handsome dah dia)
Padan muka kena ban dua game.

But the game was indeed disappointing.
Yeah, i know Wenger is more for a beautiful game rather than it being just a showbiz.
Tapi kalau game mesmerizing but kalah jugak nak buat apa Encik Arsene?
Pfft.

Arshavin was not around.
(groin injury lagi. patutnya biar Diaby je suffer from that lama lama. tak de la buat rookie mistakes)
and they shouldnt have attempted that formation pun without him there.
Sigh.

1-1 blh la accept lagi.
At the point when we were down 4-1,
i half laughed, half merungut:
Ini up sikit je dari Burnley ni.

Tapi 4-2 is just too much weyh.
Too much.

Ah benci lah.
Kan aku dah rugi Dunhill 20.
takmau bet lagi lepas ni.

p/s : to those yang prone to murtad-ness (you know who you are), tolong lah hold on and dont burn your jerseys just yet. :)

9 comments:

Fatul Akrul Ramli said...

tahun ini saya tak ada baju raya pun.. sedih bukan

Igniz said...

i watched the game, and i was hoping that arsenal would beat that money-sucker city..but at the same time, i was quite happy when micah richards scored, and was a bit sad when shay given gave away two goals..(because i have both of them in my fantasy football squad :P)..

honestly, and i was thinking and worried about you when arsenal lost the game. i was afraid that u would give up on them. but seeing the way u express ur thoughts here, i think you will be just fine. you're a strong miss tasha after all, aite? :)

dont worry, on behalf of arsenal, man utd will return the favour to that team next week. ;)

Merissa K. said...

Fatul:
nak pinjam baju raya saya satu? :D

Igniz:
eleh, nak jugak mention MU u tu kan. hahahaha. thanks though. alaaa, apa barang nak give up. gila lalang. :P (i am no lalang. katakan tidak kepada murtad arsenal! hahaha)

s h a g o o said...

dan aku kebosanan di kedai arab itu.

plus afta that x dapat apa yg dihajati.

tapi tidur yang best!

tapi stil x dapat apa yg dihajati.

heh!

Merissa K. said...

tu lah kakak, kan gembira kalau awak follow football jugaa. hoho. tak pun blh je, pergi lepak satu meja dgn hajar! *wink wink*

ohh tidur paling bessst.

u tak dapat ke apa yang dihajati? bukan dapat ke??? ke yang mana satu ni? haha.

i dah bukan dapat dah, i MENDAPAT! lol. oh tapi tu diiiiaaa, perangai degil saya keluar. hoho.

wan said...

ahaha...i tgh pakai jersey tu now kot...tak jadi bakar :P

Tok Aweed said...

arsene wenger tuh degil

ak da penat text dia beli striker ngan holding midfield mantap sekor.

dia reply.. "duit transfer dah habs men lucky ball pas smyg jumaat mggu lepas. hik3"

sebut psl murtad arsenal.. yer sayalah si pemurtad arsenal itu!!

benci sokong arsenal. lemau. sayur. mental rendah. duit byk tp kedekut taik. hasel. loser.

tapi pa nak buat. hati gua mmg da taleh pilih club lain.

sokokng je la club bastard dan lemau neh..

nway,ingat lagi tak theory arsenal kite sha??

mcm lelaki/perempuan subang betoi dak??

hahahahahaha

Merissa K. said...

Wan:
bagus bagus. i punya p/s tu memang untuk u dengan nadim pun. hoho.

Timmy:
sakit hati kan bila tengok defense mcm haram. pfft. u sure ke yang reply tu wenger? bunyi mcm *ehem ehem* youu je. LOL.
terima kasih kerana faham i punya p/s. LOL.

ohh mesti lah ingat. theory syed kita panggil tu. LOL. and after each game, mcm lagi terbukti je kan. hahahah.

s h a g o o said...

haa.

i kan nak yang lonjong tu.

haish.