Wednesday, September 2, 2009

what the heeeelll. bulan puasa laaah. tolong lah.


what the technology gives us access to.
harumph.

from my tracker, i discovered that some pervert googled 'gambar nude fithri natasha' and was transferred to this blog instead.

gila ke apa.
bulan puasa wei.
kalau tak bulan puasa pun, WHAT THE HELL???

pfft.
lantak kau lah.
good luck lah cari ye?
kalau jumpa kasi tau.
hahah.

p/s: muka saya ada muka macam nak tangkap nude pics of myself and then hantar kat boyfriend ke? really? reaaalllyyy? puh-leeze. *geleng kepala*

10 comments:

Igniz said...

whoa..giler ah.

camne nak tgk apa yg org carik pasal kita eh? (kalau ada org carik la)

nak gak try tgk ada tak sesapa yg tercari2 i. dah bosan online. heheheheheheXD

Merissa K. said...

pakai blog tracker la cik abang. :)

paan terjatuh lagi. said...

err errr

Merissa K. said...

double triple err errr. haha

A'a said...

hahaha pervs!!

Merissa K. said...

kannnnn!! hahahaha

s h a g o o said...

haha!

budus.

Fatul Akrul Ramli said...

mesti dia search tu right after berbuka.. haha

Obefiend said...

nice keyword

Merissa K. said...

shagoo:
dia yang bodoh ke i? (muka blur) hahaha. tak payah jawab.

fatul:
mcm ada diff je search before or after berbuka kan? LOL.

effie:
LOL. memang nice. lagi nice kalau ada hsil. tapi sayang nya tak ada. hohoh.